Boots


Go get your boots, antigen så köper ni en dyrare variant ifrån Nelly.se eller så köper ni dom billigare och lika snygga på Dinsko/Skopunkten.

Inked




Im riding solo!

Tack Modekungen, tack för att ni skickade t-shirten idag så jag kunde skicka iväg den till min kusin som ska medverka i Anna Ankas nya tv-program "Kom i form med Anna Anka". Gratis publicitet skadar ju aldrig, speciellt inte när det skulle visas på TV3 med tusentals tittare. Dom skulle filma det sista i Los Angeles nästa vecka.. Im riding solo, dolo så fort den har kommit ut. Då är jag förmodligen i Chile och då kan jag inte marknadsföra den för mitt eget bästa, vilket dom inte verkar bry sig om. Tack! Jag har alltså inte fått t-shirten för dom som inte har förstått det.
 




Helgen












Can't be friends


Title: Can't Be Friends. Producer: Mario Winans. Album: Passion, Pain & Pleasure

Knarkat sönder Can't be friends med Trey Songz. Produktionen står Mario Winans för, R&B sångaren som gjorde superhiten "I don't wanna know". Låten är ifrån Trey Songz nya album Passion, Pain & Pleasure som leakade för några dagar sen.


Sooner than later



Har googlat och sökt, och sökt och sökt efter bra t-shirt/linnen leverantörer och jag har äntligen fått kontakt med ett bra tryckeri. Nu är det bara och spara pengar så att jag kan beställa in mängder med t-shirts och sedan sälja dom. Snart, tålamod.


Sometimes



Nu är jag hemma! Var på arbetsintervju lite tidigare idag och fan vad jag hatar intervjuer. Några minuter innan sa jag till mig själv: Kill 'em Frederik, det kommer gå skitbra. Sen så blir man ju självklart skit nervös och så snackar man om allt och inget. Så sitter dom där helt oberörda, nickar till lite då och då och lägger till en kommentar när det passar.

Men jag hoppas verkligen att jag får det här jobbet, veta att man har något att komma tillbaka till när jag kommer hem ifrån Chile vore inte helt fel. Jag får svar innan jag åker, förhoppningsvis. Håll tummarna!


Hoppas på det bästa, kändes inte helt okej...

img_1807 (MMS)

Hoppas på det bästa, kändes inte helt okej...


Påväg mot Örebro & arbetsintervju. Håll tu...

img_1126 (MMS)

Påväg mot Örebro & arbetsintervju. Håll tummarna!


Donkeyboy


Asshole


http://klamydiabrevet.blogspot.com/2010/09/sveket.html

Up, up & away

"Det är viktigt att förstå varför det går bra för vissa och varför det inte går bra för andra. Verklighetsuppfattning och vision är något som måste stämma helt. Du kan inte sälja något som inte är intressant. Du måste förstå varför det du inte kan sälja är ointressant. Självdistans är något många kommer ha mycket nytta utav för att kunna lyckas. Lyssna på kunden, analysera kunden, försök förstå kunden. Fråga aldrig kunden, kunden vet inte att han vill se Adam Tensta live försen Adam Tensta har 4 miljoner views på Youtube, det handlar om att skapa en produkt, paketera en produkt och sälja in en produkt till kunden, man skall dock alltid förstå att självdistans är något som spelar en stor roll i karriären av en framgångsrik produktlansering." - http://www.carlthomasking.com/



Kid Cudi - Up Up & Away

Converse


Från Vänster: svarta/låga röda/höga, vita läder/höga, vita/låga, vita/låga, svarta/låga

Märks det att jag gillar Converse? Innan Sommaren 2011 måste jag inhandla dessa Converse:



Douchebags

Lyssnar på Kanye West - Runaway och blir hatiskt. Jag kedjeröker och blir äcklad efter tredje cigaretten men jag låter glöden sakta försvinna ändå. Som du, det har bara tagit lite för lång tid. Jag fick aldrig tala till punkt. Diskuterade det här med en vän för några veckor sedan, det känns skönt att inte vara ensam. Hon drog, jag borde ha gjort detsamma.

Det sitter i psyket, ditt douchebag, ditt asshole, ditt scumbag.  


Crosses



Jeremy Scott för Adidas. Den här tröjan är ett sammarbete mellan designern Jeremy Scott och Adidas Originals. Vår/Vinter kollektion 2010. Jag vill ha den och jag vill inte ens veta vad den kostar.

Kanye West x Runaway



Kanye West är ett jävla musikaliskt geni, stilikon, konstnär och ibland ett asshole. Men om man bortser ifrån asshole:et så finns det nog ingen annan som jag inspireras mer utav. Hans VMA uppträdande var genialiskt.

Kanye West ft. Pusha T - Runaway (Låten från VMA 2010)

New Balance




Rädslan



Chile, Iquique, Antofagasta, Santiago & Arica.

Chile whatsup?! Om 12 dagar så drar jag till Chile. Från Norrköping till Arlanda, från Arlanda till Madrid. Från Madrid till Santiago de Chile och därifrån till Iquique. Jag vet inte riktigt vad jag känner inför resan, jag ser det inte som semester utan mer som en resa där jag får möjlighet att lära känna släktingar och se hur dom lever och hur dom har det. Intressant. Det här bli alltså min första resa till mina rötter, Chile. Inte en dag för tidigt.


Club 8 - Jesus Walk With Me


Unforgettable


Det här är alltså vår första t-shirt som kommer att säljas. T-shirten kommer att säljas på internetbutiken www.modekungen.se. Nu kanske ni undrar hur det hela gick till? För att göra en lång historia kort så var jag med i en tävling som dom anordnade, dom valde ut 20 st utav 1000 inskickade bidrag. Sedan fick folket lägga sin röst och jag vann.


But y'all don't really know me like you think you know me

Successfull



Let me introduce myself, har nyligen tagit studenten gick Handel och Administrations programmet med inriktining turism på Nyströmska Skolan. Intresset för kläder har alltid funnits, mer eller mindre. På senare tid har intresset blivit större och nu har jag tänkt inspirera och bli inspirerade av andra bloggare. Mitt drömyrke är egenföretagare inom handel, självklart en egen butik med ett eget märke.

Med mycket vilja och tid så kommer troligtvis mitt drömyrke gå i upplevelse, förmodligen. Annars så är jag en kreativ person som gillar att hålla på med allt möjligt som håller mig syssesatt i timmar. Allt ifrån att måla, photoshop och skriva. Har ni tur får ni se några utav mina mästerverk!


Det där var alltså en presentation från en annan blogg som jag drev för cirka ett år sedan. "Mitt drömyrke är egenföretagare inom handel, självklart en egen butik med ett eget märke." Jag håller nog fortfarande fast vid det, och jag är på god väg.

FREDERIK BY GΔBRIEL


RSS 2.0